There was an error in this gadget

Friday, 10 June 2011

HAI HAI HAI

ASSALAMUALAIKUM SUME SUME!!

YE YE dah dua minggu blog ni tak disentuh...kasihan kan???
MINGGU lepas aku balik,,tapi tak sempat nak update (budget bzy larh tuh) hehehe....
MAW tak nya ampa bygkan lah...dah brapa blan dah kpala hotak ak ni tak berfungsi??dah bersawang dah kot!! alih-alih kena beroperasi samaximum yg mgkkin..maw tak gelong jadinya...
DENGAN tutorial lah, report lah, assignment lah, jotter lah, hadushhhh letihhh siot...

TAPI hari ni bes sebab balik2 ja nmpak kotak nokia c3 atas meja...kiki~ bes kot wehh...
FREE of charge!! thanks a lot acaq!!!

DAH la xleh nk tlis pepanjang sebab haz baru memaklumkan brita yg tak menggembirakan.....
WEH!!KITA DA KUIZ..MALAM NI LAST....


OMG tabahkanlah hati ku ini!

tuttut...tuttut... : oh ya kuis tu lbh krg mcm ujian r kat matrix nih