There was an error in this gadget

Wednesday, 26 June 2013

MY BF

ASSALAMUALAIKUM..

BF- BEST FRIEND!!! 
hahahah tertipu seyh..
entah kenapa aku nak share ngan mr.belog aku sal budak sorang ni..
nama dia MUHAMMAD NABIL IRSYAD BIN MASIR..
haa hamik panjang seyh nama..budak johor..anak bongsu a.k.a manja macam haku..hahahha
aku kenal dia? sem lepas..hahaha 
tapi, aku gila bapak comfort dengan dia..apa2 pun aku cite kat dia..
maybe sebab dia ni species gelong guling guling macam aku kot..so kami memang masuk..
well ramai budak kelas aku yg ingat kami couple..haha layankan saja..
kami tak la berkepit 24hours..kalau jumpa pun sebab satu group camtu je..entah mata helang mana yg diorang pakai..bole je detect keakraban kami..haha tapi tak kisah..
ok..mamat ni..ohh ya aku panggil dia momok..sebab dia ni chubby hahaha..sekarang kurus siket..dia panggil aku gomuk...so fair n square rite..
dia tak pernah nak tolak permintaan aku..seingat aku laa..
satu hari kami ber-wechat..datang idea gila aku suruh dia nyanyi..hahaha bayangkan dalam bilik tgh study ngan roomate dia tetiba dia nyanyi..hahaha kesian..tapi aku mmg suka buli dia..
kalau aku balik..otw atas bas tu..kalau aku tak tido mesti aku kacau dia..tido diam kejap..bangun aku kacau lagi..hahaha dia pulak layankan je..hahaha
kadang2 mamat ni bole jadi bapak manja..kadang2 bapak matured..kadang2 ala ala ustaz..hahaha
one more thing pernah uitm jengka ni tak da lektrik time weekend..aku nak balik mmg tak la..jauh kot..then aku nak balik umah acik kat wangsa maju..aku paksa dia turun umah nenek dia kat kl..haha sebab aku tak da teman nak balik..hehe then dia pun turun la kl..kami pun balik la sesama ke jengka..hehe aku buli dia lagi..hahaha
sakit demam aku..selalunya aku report kat dia..entah kenapa aku selesa ngan dia..pendek kata dia tau true colour aku macam mana..gilanya aku mcam mana..manjanya aku macam mana..gediknya aku macam mana..and dia akan always layankan saja..hahahaaha 
kadang kadang aku terfikir..tak nyampah ke dia kat aku??hahaha
aku pulak senang je dengar nasihat dia..dia suruh aku diet..katanya perempuan kena jaga kesihatan sebb senang dapat penyakit..and yes..aku layankan je..

oii momok..aku tau kau takkan jumpa blog aku ni..sebab tu aku bran nak tulis..haha btw dude..u should noe..u r my twin!! i love u dude..hahaha

Sunday, 23 June 2013

TOLONG JANGAN MAINKAN HATI SAYA..

ASSALAMUALAIKUM... 


TOLONG JANGAN MAINKAN HATI SAYA..
jangan mudah ucap rindu..
jangan mudah memasang angan yang tak pasti...
jangan mudah memberi harapan.. 
jangan mudah mencari alasan..
jangan mudah bermadah cinta..
kerana aku tahu yg hati ini mudah lembut..
hati ini tak sekeras yg aku sangka..
dan akhirnya aku yang kecewa..
cukup sudah apa yg aku rasa..
tolong..hati aku bukan mainanmu..
hati ini terlalu rapuh...


Sunday, 9 June 2013

saya ok :)

ASSALAMUALAIKUM..

Dear awak...
saya ok...
mungkin saya tak dpt lupakan awak sepenuhnya..
mungkin setiap langkah saya disini saya teercari-cari awak walau hakikatnya saya tahu ini semua sia-sia..
setiap yang berlalu saya nampak kelibat awak..
tapi jangan risau..
saya ok..

awak...
walaupun awak tak pernah tahu kewujudan saya..
tapi awak ada tempat kat dalam hati saya...
saya akan sentiasa ingat awak..
tapi jangan risau..
saya ok :)

wink wink!!

ASSALAMUALAIKUM.... :D

SORRY MR.BELOG!!
lama gila tak update kan..hehehe aaf ye lalling mr.belog...well as uni student, aku busy skit laa...hehehe jawapan cliche nak mampus!
Btw now..aku ok2 ja walaupun JAUHHHH dari ibu n papa :(
ekcelly..aku ada sumthing nak cite..tapi..hmmm
ok..Well as u know...im 20 now...YEEAAAYYY!!!!
Biasa la umur umur ni memang kes common nya adalah cinta rite..bila tak de sape2 tu mula la gelisah and start thinking yang aku ni tak laku ke??
TAPI..bila ada yang mula tunjuk minat..aku rasa macam nak lari jauh sebatu!! serius! tak main2..
Aku tak tau dengan perasaan sendiri..ohh common wani u noe urself ok! tapi dalam hal ni aku memang tak tau...
TAKUT?? SERIK??
tak lah..mana ada..cuma aku confuse je kot dengan diri aku sendiri..entah la  kan...lagi satu...
MASALAHNYA!
macam ni.. mamat ni kawan sekelas aku sebenarnya.. kawan aku yg merupakan one of my besties kat sini minat kat dia time sem satu dulu..minat tahap mana tu aku tak tau..tapi sekarang dia cakap tak minat dah..well maybe yes and maybe no rite..so..nampak tak kalau tiba2 aku ngan mamat tu..nampak tak apa yg aku cuba nak sampaikan ni? sebab tu laa aku tak tau nak buat macam mana..aisshh pening!! lagi satu..macam tak bes ja kalau kawan kelas aku  yg lain tau..mcam malu..so kalau kami ada apa2 aku kena sorokkan benda ni daripada 16pasang mata!! maksudnya 32 bijik mata...
WOW banyak tu!!!

THEN apa yg mampu aku buat is..doa!! yes.. 
YA ALLAH..ANDAI MEMANG  DIA YANG TERTULIS UNTUKKU...SATUKANLAH HATIKU DENGAN HATINYA..AMINNN

tuttuttut: aminkan doa aku tu eh...love u !!