There was an error in this gadget

Thursday, 17 May 2012

Kekasih vs Sahabat

ASSALAMUALAIKUM..

WELL.. Seperti yang tertera di atas aku cuma nak berkongsi lah.. Agak-agaknya yang mana lebih penting yer?
HHHHMMM bombastic question right... akcelly i've not much idea regarding this as i have no boyfriend as well..HAHAHA 
BUT if u which one do you prefer??
Kawan yang dah almost 5 tahun kenal or boyfriend yang baru tak sampai setahun?
Tak kisah la nak pilih mana pon kan because i know both of them important kan?
Tapi at least jangalah sampai bermusuh dengan kawan di sebabkan benda ni kan..
Merepek betul kan?
Aisshhh serabut jiwa sebab masalah ni timbul kat kawan aku sendiri..
Sanggup jer tipu parents semata-mata nak g jumpa boyfie tuh..
Jauh taw .. drive sendiri lagi...LESEN P LAGI...ahaha
Yang lagi best is she told her parents that she with us when she went to her boyfriend...
WHAT THE............
So can u imagine what will happen if anything heppened to her??
Of coz her parents will blamed it on us right??
Ya Allah... ntah apa yang aku harus lakukan sekarang..
Nasihat tak jalan dah...
Tak kan nak belasah kot??? HAHAHA
Bermusuh dengan sahabat hanya disebabkan lelaki??
Its really not me!!
I just want my friend back..
If she could know how much my friends and I love her...


Wednesday, 16 May 2012

keep in smile Wanniey

ASSALAMUALAIKUM..

Ouh lamanya mr.belog ni tak disentuh.. well im sorry :'(
masalah..ye masalah dengan bb yang lembab...adess
And today dimana hari aku langsung tak ada mood untuk menghupdate belog kesayangan ni la bb nak buat baik ngan aku.. hmmmm TERIMA dengan redha je la kan..
Well sometime kita akan rasa down kan? Ye tu la yang aku sedang alami..
Kawan
Family
Diri sendiri
Dah macam hilang
Kawan baik pon dah hilang...SEDIH :'(
Yang masih setia mungkin hanya mr.belog  ni je kan..
Mungkin salah diri sendiri  kan..hmm Wanniey keep in smile ok
That's always u do aren't u?
And why u just can't do it now?
ALLAH help me!