There was an error in this gadget

Saturday, 24 September 2011

TUTUP AURAT N ANTI COUPLE

ASSALAMUALAIKUM SUME SUME...


apa pulak tajuk mu yg pelik bebeno nih wani oii??
OKE2....cool down...
ni kes da kempen kat kmpp...ye la memandangkan sekarang musim mengawan kan.....kihkihkih TOLONG ABAIKAN STATEMENT ITU terima kasih
sebenarnya setiap taun pon ada ja kempen tuh...
so isnin n khamis ni kena la pakai baju warna purple or pink utk pompuan n black or white utk lelaki....
kwn2 aku ckp = wani tetiap hari pon anti couple dah....
oke tu memandangkan warna asasi aku adlah pink....kuikuikui nak wat mcm mana dh memang baju aku kebanyakkannya pink kan??
tapi..bagi aku la kan of coz la semua akan pakai warna yg ditetapkan...
nak org pandang 2 3 mcm ka kat kau nyah kalo pki baju wrna lain.???
so kesimpulannya ianya xlah memberi kesan sgt.....BAGI AKULAH YERRR.......
then ada jugak aktivity sampingan yg lain n aku rasa yg lainnya seperti solat jemaah kat dataran semua2 tu akan memberi kebaikan kat kitalah yer... :D


tuttuttut : next week xleh balik..minggu lagi satu pon entah la..so kamu yg cute..tolong doakan aku supaya tabah yer...kihkihkih buat terukk bole wani nih

seminggu yg busy!!

ASSALAMUALAIKUM SUME SUME...


Minggu ni aku tersangad lah bz... mau x nya smua lecturer lau bole nak wat klas 24hours!! tmbah2 puan fauziah..lctrer math...huhuhu
Tu blom masuk lagi ngan aktiviti biro aku(sukan n kbudayaan) yg tengah bz ngan perlawanan bola jaring...abeh klas terkjar2 aku salin baju trun padang....ye la nama pon urus setia..kalau lambat mcm mana kan??
Roomate aku hari tu berperang...so until now diowang xckp2 lagi...yg jd mangsa of coz aku...boring sihh duk kat lam blik...nasib baik da cik haz yg sudi study ngan aku...
Badan pon rsa xbpa nak sihat....pagi2 bangun rasa cam demam...tapi aku abaikan ja..xbole nak manjakan sgt dah....


CUTI ni pon still kja btambah2.....tutor math lctrer mintak 3chapter skli gus...hri slasa kna anta...mau pning aku ngan math....report pon xnmpak byg lagi...


OHH YAA!! aku dah wat spect baru!! kihkihkih 


:( minggu depan xbole balik....sadissssssssss
tp apakan daya aku kna la kuatkan smangat kan....
GO GO CHAIYOK!!!!!!! =)

tuttuttut: oke lah yer nak g wat kja...sementara mood rajin x cabut lari....

Saturday, 17 September 2011

kini............

ASSALAMUALAIKUM SUME SUME.....


Ya Allah lamanya aku xupdate blog ni an.... Dah berhabuk dah...cian mr.blog...thanks to cik sulily sbb igtkan sahabatmu ini yg i dah lama x sntuh mr.blog i....


SORRY to say..tp mmg aku xda masa...blik hjung minggu pon bkannya lkat kat umah sgt pon...
SO dgn msa yg x brapa lama ni meh aku citer skit sal kidupana ku skrang eh...

OKE...
PELAJARAN...
huhu...agak skema...kat matrik nih lau amik pst(program satu tahun) mmg speed gla...aku sndiri pon dah ala2 mereng...nak sangat tukar ke pdt(program dua tahun) tp dah terlmbat...tunggu result pspm nanti...baru boleh tkar kot...kputusan ups(mcm mid-sem exam la) amatlah tidak membangga kan...tp aku still jgak tersenyum...(xkanlah nak meraung cam org mati ank kot..) sbab musababnya biarla diriku saja yg tahu...aku xmo nanti org kata aku cma nak cover jaaa....bila kawan tanya result aku snyum jaa...bkan malu tp tiap kali aku gtaw,aku rasakan yg aku sdang conteng muka ibu gan papa gna dakwat permanent...susah nak tanggal tu...sangat kcewa ngan bio aku...huhu camna nak jd doktor lau bio hampeh???? hukumannya sekarang time lecture bio kami kna duk dpan skli....ni lagi 1 bala yg berat utk aku tempuh....
COPPP!!! bkn aku malu oke....ACTUALLY before this bdak llaki kna dduk kat 3barisan dpan...so now golongan yg lmah kna duduk brisan dpan skali diikuti barisan llaki then brisan pompuan...the prob is.....AKU XSELESA ADA LELAKI DUK KAT BELAKANG AKU LAA!!! 
FOKUS???hilang kemana...dlm hti asyik duk fikir...
EH TDUNG AKU NAMPAK RAMBUT X??
BAJU AKU NAMPAK X KALAU BERPELUH??
NAMPAK X SHAPE BADAN AKU???
serius aku TAK SANGGUP kalo laki tgok semua tuh......
SO utk elak smua tu aku pon duduk la kat area dpan sbelah kanan dewan...slalunya cuma meko ja yg duk kat brisan kdua tu...so xla kisah sgt ...
TAPI dah aku xnmpak lak slide kat dpan ...
ADOIYAII ini bkn membantu..menjahanamkan lg adala.....
apa yg aku boleh buat is tabahkan hatimu wahai cik wanie.........


SAHABAT....
ALHAMDULILLAH...spanjang aku kat sini aku mmg xda masalah dlm persahabatan..
selain kwn2 baik aku espcially haz n sulily da kat sini,,,kawan praktikum aku adalah yg terbaik dari ladang...
SEMUANYA baik2....yg most important is depa byk mngajar aku btas2 lelaki n prempuan which is sgt pnting kpada org pompuan....
BUKAN bermaksud sblum ni aku xjaga bts2 tu...cuma aku x bgitu concern psal bnda tu sgt...BUT now aku lbih concern n very care about this....bila tgk laki yg dkat2 ngan pompuan aku rasa cam nak blasah ja sbab mamat tu langsung x hormat org pompuan............waaaa aku trasa dewasa skit dalam bab2 ni skarang...kihkihkih....(sila tepuk tangan semua!!!) =)


CINTA.... 
YEAY!!!!! aku dah da bf!!! hensem,,baik,,alim,,sweet,,romantik,,funny.... <3
OKE CHOPP!! jgn muntah lagi...ampa caya ker????
SESIAPA yg percaya sila tampo dahi laju2 punya oke....kikiki~
yg tersangkut ngan kecomelan or kehenseman tuh da la...tp juz skadar mmuji dalam hati ja la...malas aku nak feeling2 bagai ni...bukan boleh kawen pon...tp xtaw la kot2 aty ni brubah ka...
tu ceq no komen naaa......


tuttuttut...: sudah la oke...nanti lau rajin or lpas pspm nnty i update lain oke...tatatititutu....